Campingferie ved Gardasøen

Camping

På ferie ved GardasøenCamping ved Gardasøen er noget nær den perfekte måde at holde ferie på.

Her får du en ferie, der kan gøres for en meget fornuftig pris, hvis du bor i eget telt og kører selv dertil. Eller du kan vælge den opgraderede løsning med fly til en by i nærheden, lejebil derfra og så en hytte på campingpladsen.

De fleste campingpladser ved Gardasøen har rigtig gode faciliteter med restauranter, poolområder og børneklubber. Vil du gerne have det lidt mere roligt, så er der også campingpladser, der er lidt mere primitive – og dermed også billigere.

På campingpladserne ved Gardasøen ved børnene hurtigt finde nye venner omkring teltene, på legepladserne og i poolen. Så har I lidt større børn, vil I sandsynligvis ikke se meget til dem hele dagen.

Masser af oplevelser

Gardasøen har rigtig mange spændende oplevelser. Børnene vil elske Gardaland, der er Italiens største forlystelsespark. Og når de har prøvet det, så er der også flere forskellige badeland og ikke mindst en dyrepark.

Skal der dyrkes sport, så er der windsurfing på søen, mountainbike i bjergene og paragliding i luften. I kan også gå nogle fantastiske ture på de mange vandrestier i området – eller f.eks. tage på vingårdstur med rundvisning og smagsprøver.

Og kan I ikke få nok oplevelser lige omkring søen, så ligger flere spændende storbyer ikke mere end et par timers kørsel i bil væk. På en dagsudflugt kan I f.eks. tage til Verona, Milano – eller Venedig med de mange, hyggelige kanaler.

Der er helt sikkert nok at opleve for familier i alle aldre ved Gardasøen. Det handler bare om at vælge.