Det skal du opleve i Berlin

Berlin Wall

En ferie til en storbyHvis du overvejer at rejse til Berlin, så kan du i denne artikel læse lidt om, hvad du skal se og opleve i byen. For der er rigtig meget at se, så det gælder om at udvælge sig de ting, som har den største interesse for dig.

Heldigvis er Berlin sådan en by, der giver mening at rejse til flere gange. Det er nemt at komme dertil – enten i egen bil eller med fly. Du kan også vælge tog eller bus, men så tager det noget længere tid.

Har du været i Berlin før, vil du sikkert opleve, at du ser noget nyt, når du kommer dertil igen. For Berlin er i evig forandring. Der bliver konstant bygget nyt, så et kvarter kan se helt anderledes ud efter bare et par år.

Oplevelser i Berlin

Hvis du synes nutidig historie er interessant, så er Berlin den perfekte by. Her kan du opleve en masse seværdigheder, der har forbindelse til enten 2. Verdenskrig eller Den Kolde Krig. Muren er godt nok væk, men der er masser af andre steder, hvor du kan få et indblik i den mørke tid i Berlin.

Et af de bedste steder er Checkpoint Charlie, der er en gammel grænseovergang mellem øst og vest. Her ligger et museum, der med fotos, levende billeder og masser af udstillingsgenstande fra Den Kolde Krig.

Heldigvis er der også masser af oplevelser af nyere dato. Berlin ligger helt i top i Europa, når det gælder moderne kunst. I byen er der masser af gallerier og museer, hvor I kan opleve kunst af meget høj kvalitet.