Paris er en unik storby

Storbyen Paris

Tag på storbyferie til efteråretHar du endnu ikke prøvet en storbyferie i Paris, kunne det måske være på tide at besøge denne super flotte storby, som har alt hvad hjertet begærer – Fantastiske museer, spændende butikker, lækker mad og en masse andet.

“Byernes by”, som Paris også bliver kaldt, er en meget unik storby. Når folk (som ikke har været i Paris før) tænker på byen, tænker de oftest kun på Eiffeltårnet og “endnu” en storby i rækken, som er blevet populære som feriesteder. Paris adskiller sig dog utrolig meget fra andre storbyer som Barcelona, Berlin og London, på grund af den romantiske atmosfære, som du hele tiden befinder dig i.

Romantisk stemning

Uanset hvor du er i Paris, kan du mærke den. Den romantiske stemning, som gør byen helt unik, og samtidig super fantastisk. Denne stemning gør, at mange par vælger Paris som destinationen på deres ferie, men Paris er også god til familier, og såvel unge som ældre mennesker.

Paris har utroligt mange seværdigheder, selvom de fleste nok prompte kommer i tanke om Eiffeltårnet, når man tænker på Paris, så har byen utallige flere spændende oplevelser at byde på. Er du på ferie med børn, er Disneyland Paris selvfølgelig svær at komme udenom, men udover dette, er der også utroligt mange spændende museer (det er jo også i Paris, at det berømte maleri “Mona Lisa” er placeret), samt fantastisk mad.

Før i tiden var franskmænd ikke ret glade for at snakke engelsk, men i turistområderne er det helt klart kommet efter det, så det er bestemt ikke sproget, der skal holde dig tilbage fra at besøge denne fantastiske by.