Prøv en fodboldrejse med drengene

Fodboldstadion

FodboldHvis paintball, gokart osv. er prøvet, så burde du overveje en fodboldrejse med drengene. Det er måske lidt dyrere, men til gengæld får I også en oplevelse som helt klart slår de andre ting, som I har prøvet før.

Hvad med f.eks. at tage en tur til Barcelona for at se FC Barcelona spille på Camp Nou. Større bliver det vist ikke. Er I mere til England, så er der jo også masser af muligheder – Daniel Agger i Liverpool f.eks. Eller måske en tur til Old Traford for at se Manchester United. Mulighederne er mange.

Det lyder måske ret dyrt, men det behøver det faktisk ikke være. Fodboldbilletterne koster nok lidt mere end du er vant til, men I kan sagtens få et billigt hotel, hvis I ikke ønsker det helt store – og hvor meget skal I egentlig sove.

Du kan naturligvis klare det hele selv. Men det er faktisk ikke så nemt at få fat i et par fodboldbilletter på forhånd. Nogle gange kan det bookes på nettet, men eller skal du møde op på kampdagen. Og det giver en del usikkerhed.

Måske får du slet ikke billetterne – og hvis du gør, så kan det ofte være igennem en tilfældig mand, som I møder udenfor. Og så er der jo en vis risiko for, at de er falske.

Derfor bør I også købe billetterne igennem et rejsebureau, som har specialiseret sig i fodboldrejser. De har forbindelser, og kan derfor ofte skaffe endda udsolgte billetter. Og samtidig er I sikre på, at det går ordentligt for sig. Så det kan helt klar anbefales.